Zaštite

SREDSTVA ZAŠTITE OD ŠTETNIH ZRAČENJA

 

♦ orgonski uređaji različitih oblika i veličine, osobne izrade

Orgonska piramida “KEOPS”

Orgonska piramida "KEOPS"

Unikatna u izradi i obliku, predstavlja ozbiljnu prijetnju štetnim zračenjima. Izrađena ručno, od najkvalitetnijih kristala i materijala zbog što bolje konverzije. Orgonska piramida sa svoje četiri manje, stepenaste orgonske piramide i orgonskom stopom, svojim sastavom, konstrukcijom i samim izgledom govori koliko je moćna i sposobna u velikom prostoru apsorbirati DOR (dead orgon) i pretvoriti ga u veliku količinu POR-a (positiv orgon).

Orgonske piramide sa stopom

Sa stopom

Razlika između klasičnih i orgonskih piramida sa stopom je u tome što orgonske piramide sa stopom zbog dodatne količine materijala raspoređenog u njezinom podnožju imaju veću moć upijanja štetne energije, proizvodnju veće količine pozitivne energije i s time njezin radijus djelovanja je veći nego kod klasične piramide. Može služiti kao centralna piramida u povezivanju s ostalim orgonskim uređajima u prostoru gdje se stvara izuzetno jako orgonsko polje ili kao pojedinačna piramida kod neutralizacije jakih tehničkih zračenja. Postupak je da tehnička zračenja upija u sebe, obrađuje ih u svojoj organsko-anorgansko-kristalnoj strukturi i sa proizvedenom pozitivnom energijom poništava sve ostale patogene energije koje proizvode podzemni vodeni tokovi, Hartmannovi, Curryjevi, Benkerovi čvorovi itd.

Orgonska piramida sa manjom stopom i oblijeg izgleda

1

Orgonske piramide s oblijim vrhom, rubovima i diskretnom stopom. Izrađene od kvalitetnog materijala i kristala, sigurna su zaštita jedne prostorije (sobe). Njezina moć je mnogo veća, a to zavisi od količine štetnog zračenja u prostoru. Njezina uloga je da umjesto ljudskog organizma “upije” u sebe štetna zračenja i pretvori ih u pozitivnu energiju. Možemo je nazvati dobra “bakterija” našeg prostora. Vrlo moćan a pristupačan zaštitno-terapijski uređaj ujedno je i lijep modni detalj jednog prostora.

Orgonske piramide klasičnog oblika i izgleda

XXL Piramida

Svi orgonski uređaji pa i piramide su sintetičke supstance čiji individualni sastojci u zajedničkoj mješavini imaju alkemijsko djelovanje. Aktivira se čim se u okolini pojavi negativna energija. U svom sastavu kao glavne sastojke sadrži određeni omjer organske smole i metalnih elemenata te kristala. U ovoj kombinaciji svojstva samih kristala bivaju višestruko pojačani zbog piezoelektričnog efekta koji se u toj mješavini sastojaka javlja unutar samog kristala. Orgonska piramida djeluje u širem prostoru oko sebe kao vječni generator pozitivne orgonske energije tj. na način da zrači konstantno zdravi orgon i automatski pretvara štetno zračenje u pozitivno. Ovo se događa pasivno, stoga orgonit ne treba napajanje niti održavanje. Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala) pošto orgonit ne nakuplja negativnu energiju.

Male orgonske piramide

Piramide za auto

 

Idealne za postaviti u autu ili pored nekog slabijeg uređaja.

 

 

Orgonska Meru Chakra piramida trodimenzionalnog oblika

Meru Chakra 2

Cilj Meru Chakre je korekcija sjevera i sjeveroistoka u prostorima jer se smatra da su nedostaci te dvije strane najozbiljniji. Postavljanjem Meru Chakre u prostoru, dobiva se bogatstvo na svim razinama – duhovnoj, financijskoj, zdravlje, zaštitu, blagostanje. Meru Chakra u orgonskoj izvedbi ima zadatak neutralizirati štetna zračenja i stvoriti u prostoru energetski blagoslov. Uz povećanje razine energije u prostoru, poboljšava harmoniju i distribuciju energije u akupunkturnim meridijanima. Šalje iznimno jake pozitivne vibracije i njezine glavne tendencije energetskoga efekta su: harmonizirati i energizirati. Korisno ju je postaviti na radnom mjestu, u uredu, pored računala ili u dnevnoj sobi kako bi se uskladila ta područja. Napravljena je ručno, poštujući njezine tradicionalne dimenzije

Orgonski uređaj TB

Orgonit -Tower BusterIli engl. tower buster je orgonit u obliku debelog diska i ovo je najpopularnija vrsta orgonita. Naziv tower buster je dobio jer je originalna namjena ovakve vrste orgonita bila neutraliziranje djelovanja mobitelskih stanica (tower).Ovo je najrašireniji oblik orgonita i koristi se u svakoj situaciji bilo za orgoniziranje prostora, auta, ili neutraliziranje bilo kojeg izvora štetne energije: mobitelskih i ostalih odašiljača, bolnica, policijskih postaja, za smanjivanje zagađenja mora i rijeka. Uglavnom se postavlja u kutove sobe, ispod kreveta, na elektroničke uređaje (TV, računalo, mikrovalna pećnica, kraj strujnih utičnica. na i u hladnjacima te na svim mjestima koji su ili izvor štetnog zračenja ili koje bi trebalo pripomoći pozitivnom energijom (energiziranje hrane, vode itd.).

Orgonski utikači

Orgonski utikači

Mnogi ne znaju koliko je loše po zdravlje boraviti u neposrednoj blizini utičnice. Takva situacija je najčešća u spavaćim sobama gdje su utičnice u većini slučajeva točno iza glave u ravnini s tjemenom, a trebala bi biti odmaknuta 30-50 cm ili isto toliko sa strane. Elektromagnetsko polje (EM) utičnice je slabo, ali ne treba zanemariti činjenicu ako nam je glava izložena 6-8 sati svakoga dana i sad je pitanje koliko godina tako. Postoje slučajevi poklapanja EM polja iz utičnice i nekih od geofizičkih zračenja (zračenja iz zemlje) ili kozmičko-geomagnetskih zračenja (čvorovi mreža) koji se nalaze točno na mjestu spavanja (glave). U tom slučaju dolazi do sinergičnog djelovanja dvije vrste zračenja. Uzrok tome su česte nesanice, glavobolje, razdražljivosti, psihički poremećaji, umori pa čak i teška oboljenja. Većina od ovih simptoma su prilično blagi u početku, tako da ljudi na njih ne obraćaju puno pozornosti, međutim, kada ovi problemi postanu sve ozbiljniji tijelo je već ispunjeno štetnim energijama te je već u stanju ozbiljne ugroženosti, gdje zdravstveni poremećaji prelaze u bolest. .Zaštita protiv EM polja iz utičnice je vrlo praktična i učinkovita. Sastav je isti kao i u svim orgonskim uređajima visoke gustoće (ultra high density orgonite) jer su rađeni od sitne metalne prašine i materijala zbog bolje konverzije DOR-a (dead orgon) u POR (positiv orgon). Kada se postavi orgonski utikač u utičnicu on ima funkciju upijanja DOR-a i pretvaranja u POR. Jednostavno rečeno, iskoristimo štetnu energiju u svoju korist.

Orgonski podmetači

Orgonski podložakBilo da se radi o hrani ili piću, sve ima svoj sastav i svoju energetsku vrijednost ( osim prave, obične vode H2O). Da bi se popravila energetska vrijednost ( nema veze sa kalorijskom vrijednosti) istih, stavlja se od 20 do 30-tak minuta na orgonski podmetač. Voda i ostala pića napravljena od obične vode ( tzv. „mrtve vode“ ) postaju mekša, pitkija. Kada je o vodi riječ, njoj se vraća njezina prirodna karakteristika i ona je puna vitalne energije koja ima pozitivno djelovanje na mentalno i fizičko zdravlje. Od osoba koje koriste orgonske podmetače, povratne informacije su pozitivne. S orgoniziranom vodom možete zalijevati biljke, dati kućnim ljubimcima, kuhati i pripremati napitke i jela. Orgonski podmetač je napravljen od kvalitetnih materijala, kristala i u dnu ima bakrenu spiralu koja služi da orgonsku energiju usmjeri točno u ono što se na podmetaču nalazi. Zbog toga su tako jaki, jer nema rasipanja energije.

 „Naučimo li živjeti ispravno dakle u ravnoteži duha i tijela, tada živimo istinski svaki dan, u sadašnjosti i budućnosti, pod djelovanjem zaštite koja nam daje energiju potrebnu za život koji je vrlo osjetljiv i pun nevidljivih opasnosti.“

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*