Događanja

“MYSTIC” 4 međunarodni sajam alternative

Croatia“Mystic” 4 međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti održan na Zagrebačkom Velesajmu od 19.- 22. 09. 2013. Udruga radiestezista “BIOZONA” iz Osijeka predstavila je svoja unikatna radiestezijska pomagala (zaštitno-terapijske uređaje), sposobnost i znanje kako preventivno djelovati u očuvanju zdravlja. U cilju prevencije obavljali smo besplatno radiestezijsko ispitivanje energetskoga stanja organizma. u 11 točaka i to: ispitivanje stanja energetskih centara ( čakri od 1-7 ), utvrđivanje radiestezijskog i bioenergetskog potencijala, utvrđivanje koliko je organizam zasićen štetnim energijama i utvrđivanje koliko su štetne energije uzročnici lošeg zdravstvenog stanja. Bilo je divno družiti se sa svim posjetiteljima i izlagačima. Od srca Vam hvala na lijepim trenucima.

 

“Mystic” 5 međunarodni sajam alternative

I 2014 godina Croatia obilježena je u znaku  međunarodnog sajma “Mystic” koji je trajao pet dana  i to od 15.-19.10. Peti sajam po redu imao je preko 160 izlagača i veliki broj posjetitelja. Ovaj sajam zdravog življenja je pokazao svoju popularnost kako kod nas tako i van granica Hrvatske. Velika je čast na sajmu “Mystic” predstaviti sebe, svoje umijeće i svoje proizvode. Na štandu Udruge radiestezista “BIOZONA” bilo je jako živo i veselo. U svih pet dana trajanja sajma posjetitelji su bili vrlo zadovoljnji pruženim uslugama i savjetima. Ove godine smo uz besplatno radiestezijsko mjerenje energetskog stanja organizma obavljali i besplatno radiestezijsko mjerenje energetskog stanja prostora. Uz nove ručno rađene proizvode vrhunske kvalitete i uz prezentaciju nove tehnike-kombinacije neutralizacije prostora od štetnih energija Udruga je pomjerila prošlogodišnju granicu kvalitete na jedan viši nivo. Prepoznatljivost njezinog rada i proizvoda od strane posjetitelja bila je dovoljna da se dokaže autentičnost onoga o čemu se priča i radi u Udruzi.

Hvala Vam svima na ukazanom povjerenju.

1

2

3

4566a78910121113141516171819202122232425272829303132IMG_7937

 

 

“Mystic” 6 međunarodni sajam alternative

Croatia

6. izdanje sajma Mystic 2015. godine – međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti. Mystic se održavao od 15. do 18. listopada, i bio je jedan od propulzivnijih sajmova koji bilježi rast iz godine u godinu.

Ovaj sajam s ukupnim izlagačkim i programskim sadržajem ima status jednog od najvećih tematskih događanja u Europi, pored sajmova: Biofach u Nürnbergu kao najvećeg sajma te vrste, zatim ljubljanskog Narava i zdravje, Altermeda u Celju te Body, Mind & Spirit sajma u Londonu.
Ni ovaj sajam nije mogao proći bez nas. Sa većim, punijim i mnogo bogatijim izložbenim prostorom i sadržajem, pokazali smo da naš stvaralački duh ne miruje tokom cijele godine. Stvaramo i služimo za sve one koji nas trebaju.

Sajam MysticSajam Mystic

 

Sajam MysticSajam Mystic
Sajam MysticSajam MysticSajam Mystic

 

Sajam MysticSajam Mystic
Sajam Mystic
Sajam Mystic

 

Sajam Mystic Sajam MysticSajam MysticSajam Mystic Sajam Mystic

 

Sajam MysticSajam MysticSajam MysticSajam MysticSajam MysticSajam Mystic

Sajam Mystic

Sajam MysticSajam Mystic
Sajam Mystic
Sajam MysticSajam Mystic
Sajam Mystic
Sajam Mystic Sajam MysticSajam MysticSajam Mystic

Sajam Mystic Sajam Mystic Sajam Mystic Sajam Mystic

Sajam Mystic Sajam Mystic Sajam Mystic

 

 

Sajam Mystic 2016 – 7. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

 

 Croatia„Prirodna ravnoteža, zdravo življenje i snaga različitosti temeljne su odrednice ovog  projekta. Količina i kvaliteta sadržaja izražene u prethodnim godinama rezultirale su snažnim dinamičkim rastom potražnje posjetitelja i medija te su potaknule usklađivanje konvencionalnih promišljanja sa zahtjevima vremena u kojem živimo. Istraživanja potvrđuju da sajam Mystic u izlagačkom i osobito programskom segmentu ima status jednog od pet najvećih tematskih događanja u Europi.“

U vezi s time na ovogodišnjem sajmu Mystic uveliko je opravdana prisutnost Udruge radiestezista „Biozona“ jer kao nikada do sada problematika-strah od štetnih zračenja i zainteresiranost kako se zaštiti od istih bila je na visokoj razini. Dugi niz godina edukacija, upozoravanja o sve prisutnijim većim količinama patogenih energija oko nas i pojava sve više osoba različite dobi sa nerazjašnjenim zdravstvenim poremećajima dovode do zaključka da su u svakodnevnom životu radiestezija i njezina metodika prijeko potrebni.

I dalje se držimo pravila koje glasi:

“USLIJED UTJECAJA ŠTETNIH ENERGIJA UMJESTO SISTEMATSKIH PREGLEDA LJUDI, POTREBNO JE VRŠITI SISTEMATSKE PREGLEDE NJIHOVIH OBITAVALIŠTA”.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

 

Odgovori