Zahvala

Na početku pisma  – veliko Vam HVALA

Zahvaljujem se svima koji su svoje dragocjeno vrijeme potrošili na posjetu moje stranice i ostavili komentare u vezi moje djelatnosti, proizvoda Udruge „Biozona“ i izgleda moje stranice .
Time ste mi dali do znanja da je ova stranica uistinu pravi pogodak. Dugogodišnja prisutnost u radiestezijskoj djelatnosti od mene je napravila pravog profesionalca i želja mi je još dugo godina nastaviti ići u tom smjeru, a to ste mi i Vi dali do znanja.
Zahvaljujem se svima koji prate moj rad , onima koji se vraćaju na moju stranicu da bi ostali stalno informirani i onima koji je svesrdno dijele s drugima u želji da bi što više porastao broj prosvjetljenih ljudi, jer nekima će ove informacije definitivno promjeniti život na bolje.
Ova stranica postoji zbog Vas i Vi ste veliki dio nje kao što je svako biće dio Univerzuma, beskonačnog prostranstva koje nas okružuje.
Na ovaj način Vam želim pokazati tko sam i koliko mi u životu značite.

Od srca Vam HVALA

At the beginning of the letter  – thank You very much

Thank you to everyone who spent their precious time to visit my site and leave a comment on my activities, products of association “Biozone” and look my site.
Thus You have made ​​it clear that this site is really a real hit. The long presence in radiesthesy activity has made me a true professional and it is my wish for many years continue to go in that direction, and you have given me to know.
My thanks to all who follow my work, for those returning to my page to stay constantly informed and those who generously shared with others in order to make it more increased number of enlightened people, because some of this information will definitely change your life for the better.
This site exists because of you and you’re a big part of it as any being is a part of the Universe, the infinite expanse that surrounds us.
In this way, I want to show You who I am and how much You mean to me.

From my heart thank you

Odgovori