Poruka

Bolje spriječiti nego liječiti

 

Što se dogodi kad pustite štetnim energijama da upravljaju s Vašim zdravljem? U tom slučaju prepustili ste se nečem zastrašujućem, zloćudno aktivnom i sposobnom štetnom zračenju koje će pomutiti sudbinu ljudi koji ništa ne slute. Mislite na zdravlje i upotrijebite jednu veliku odbranu u Vašem životu…znanje, a znanje je moć. Što više znanja imate to imate manje štete u svom životu. Imajte hrabrosti da se služite vlastitim razumom i tada ćete znati vrijednosti svojega života. Biti bolestan i završiti u bolnici nije šala. U tom slučaju postajemo opterećenje za društvo a i za samog sebe. Navikli smo biti aktivni, željni da stalno nešto stvaramo, da budemo dobre volje, društveni, i da se brinemo o drugima. Kada je prekinuta linija zdravlja, sve u čemu smo nekad uživali i veselili se odjednom postaje san, i puste želje.  A da li je do toga trebalo doći? Današnji način života, uvjeti rada, loša prehrana, općenito nekvaliteta življenja i ne vođenje brige o samom sebi slabi naš organizam i čini ga podložnijim štetnim zračenjima.

A što bi se dogodilo kad bi imali hrabrosti poslužiti se vlastitim razumom i kad bi pustili radiesteziju da uđe u Vaše živote?

 

otvoreni-zatvoreni-umTko želi živjeti ispravno u ravnoteži sa civilizacijskim dostignućima, mora promijeniti svoj način mišljenja. U protivnom može postati žrtva Hartmannovog, Curryevog čvora, nekog tehničkog zračenja, ili neke od njihovih kombinacija. Ljudski organizam nije evoluirao u odnosu na štetna zračenja koja su se pojačala unazad nekoliko godina, čak  4-5 puta. Ljudski organizam nije u stanju boriti se vječno sa tolikom količinom štetnog zračenja i na kraju uvijek izgubi bitku.Tako prolaze osobe koje ne vjeruju u postojanje gore navedenih štetnih energija, pa zdravlje i njegove vrijednosti stavljaju na drugo mjesto. Ne zaboravite, da je zdrava osoba najbogatija osoba i ona ima tisuću želja, a bolesna, samo jednu.

Dogovorite već sada profesionalni radiestezijski pregled Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, i s dobivenim informacijama isti trenutak odbacite mogućnost da Vi ili netko od Vaših bližnjih postanete žrtvom nekog štetnog zračenja ili njihovih kombinacija.

Otvorite um, koristite logiku i postanite pametan gospodar svog zdravlja.

Odgovori